Banner
Pochod nádeje - ŽILINA - 19.10.2016

Pod záštitou predsedu ŽSK Ing. Juraja Blanára a  Nadácie LÚČ sa každoročne koná celoslovenský protidrogový festival v Žiline - „Dni nádeje″.

Posolstvom tejto akcie v roku 2016 bolo opäť vyjadrenie rázneho NIE drogám a extrémizmu v našom živote.

Heslami podujatia boli tentoraz mottá: "Nebojme sa hovoriť!" a "Kým nie je príliš neskoro!"

19.10.2016 sa 16 žiaci I.C z SOŠ P Kňažia zúčastnili jednej z častí Dní nádeje - turistickej akcie s názvom Pochod nádeje.

Na rozdiel od predchádzajúcich ročníkov mal pochod zmenenú trasu. Vyrazilo sa ráno z Hlinkovho námestia, kde sa naši žiaci pripojili k žíakom z ostatných stredných škôl v ŽSK. Pokračovalo sa do Budatína, a potom po červenej značke až na Dubeň. Cieľom bolo prejsť turistickým krokom pár kilometrov do Zástrania až k salašu Stránik, kde všetkých zúčastnených čakalo prekvapenie - občerstvenie v podobe chutných domácich koláčikov a teplého čaju.


Organizátorom ďakujeme za zaujímavú akciu a všetkým žiakom z I.C za elán, disciplinovanosť i presnosť pri skorom rannom vstávaní (mnohí vyrážali z domu už čosi po 4.30 h)!

Oceňujeme tiež vzorné správanie počas cesty vlakom, úctu k prírode, vytrvalosť i turistického ducha pri pochode v sťažených podmienkach, v blate a zime a podporu dobrej myšlienky bojovať športom proti drogovej závislosti a násiliu!


Mgr. Jana Partlová

 

Nástenka


ZAkraj

Potvrdenie o návšteve

Ochrana os. údajov



Kontakt

Užitočné linky

Učitelia login




© 2010 Stredná odborná škola polytechnická, Dolný Kubín-Kňažia, Jelšavská 404/1, 026 01 Dolný Kubín-Kňažia  |  Webdesign: WebLab  |  Enimo